Våre tjenester

 • Vi har i dag ca 2500 m2 som vi disponerer til ompakkingen av deres tekstiler, konfeksjon og sko. Vi ompakker ca 3-400 tusen plagg pr år og gjør det med stor nøyaktighet.

  Vi er en sammensveiset liten gjeng som jobber sammen, og det har vi gjort i mange år. Vi løser nesten alle ønsker og behov din bedrift har behov for.

 • Vi har gode samarbeidspartnere på fortolling og transport fra utlandet, og hjelper deg mer enn gjerne med å få gjort dette også. Vi har i denne sammenheng også tilgang på tollager gjennom våre samarbeidspartnere.

  Vi kan hjelpe deg med alt fra det forlater fabrikken til det er hos sluttbruker. Ingen jobb er for liten og ingen for stor.

 • Vi har ett stort rutenett i sesong som sendes med egne biler eller eksterne transportører.

  Vi har i dag 5 egne biler som går fra Trondheim til Lindesnes. Nord for Trondheim benytter vi oss av Schenker.

  Vi har stor kunnskap om transportrutenettet i Norge, og om hvordan behandle konfeksjon på en måte som er tilfredstillende for våre kunder.

  Vi er veldig fleksible og imøtekommende hvis det skulle være noe underveis.

«Vi er ikke bundet av noen transportører og kan derfor benytte oss av de beste, billigste og raskeste i bransjen»
«Vi benytter oss av bring til alle privatordre, da de er best og raskest på B2C.»

 • «vi har et stort voksende system for netthandel, og utsendelser for nettbutikker innen Fashion, sport og sko segmentet. God logistikk for små og store nettbutikker. Ta kontakt for mer info og tilbud»

 • «Vi har lagersalg for våre agenter to ganger pr år. Alltid i begynnelsen av Mai og slutten av November, sjekk vår facebookside for åpningstider og datoer. Her er det veldig gode rabatter på klær som våre kunder fører. Salget blir holdt på vår adresse i Nedre eikervei 8.»